Meer info

Over de procedure

Een grote hit die de afgelopen jaren veel in het land is overgewaaid door de sterren van Hollywood; wimperextensions die een nog mooier effect hebben dan de mooiste mascara en je wakker laten worden met een stralende blik! Steeds meer vrouwen die ervoor kiezen om wimperextensions te laten plaatsen, maar hoe werkt dat nou eigenlijk?

vanaf €25

/ vanaf ± 60 min

Wimperextensions laten zetten in voorburg

Wimperextensions plaatsen is een precisiewerk waarbij er op elke wimper een extension wordt vast geplakt met een speciale lijm die daarvoor ontwikkeld is. De extension blijft op het haar zitten totdat de natuurlijke wimper uitvalt wegens zijn natuurlijke haargroei cyclus, die elke 6 tot 9 weken is bij volwassen mensen. Vervolgens groeit er een nieuwe wimper haar en is deze, wanneer die over de groeifase is, weer klaar om een nieuwe extension vast te houden!

Wimperextensions zijn alles behalve schadelijk, mits deze correct zijn bevestigd. Door de wimperspecialiste van Byderma wordt er altijd gekozen voor een lichtgewicht wimper extension die u comfortabel zal dragen. De wimper extension set wordt altijd voor iedereen persoonlijk op maat gemaakt, u zal dan ook bij de eerste afspraak met de wimperstyliste bespreken welke lengte, dikte, krul en vorm het beste bij u past!

Het verschil tussen one-by-one en russian volume?

De twee meest populaire technieken van het plaatsen van wimperextensions zijn de One-by-one en de Russian volume; 

One-by-one wimperextentsions

De one-by-one is een klassieke techniek waarbij er op elke wimper 1 extension wordt geplaatst van een dikte van 0.15 of 0.20 mm. De look die deze techniek afstraalt is ‘de perfecte mascara applicatie’, het is een natuurlijke uitstraling die een mooi accent legt op de wimpers. 

Russian volume wimperextentsions

De Russian volume zorgt voor een voller effect wat meer neigt naar een ‘catwalk look’. Bij deze techniek wordt er op elke wimper een waaier geplaatst. Een waaier wordt gecreëerd door 2 tot 6 extension haren aan elkaar vast te plakken bij de base, die ieder 0.05 of 0.07 mm dik zijn. De intensiteit van deze techniek is aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur. Doordat de base van de extension haren aan elkaar vast zitten krijg je een prachtige eyeliner effect bij de wimperrand, en een mooie waaier naar de punten toe die door de lichtinval de densiteit opheft. 

Tijdens de behandeling zal er van alles over de wimperextensions aan u uitgelegd worden. Ook zal de wimper styliste u gedetailleerd vertellen hoe u voor de wimperextensions moet zorgen. De meest belangrijke punten vind u hier nog even kort op een rijtje;  

Bekijk alle prijzen op onze tarieven pagina.

De aangegeven tijd is de boekingstijd

Om u een comfortabele en ontspannende ervaring te bieden reserveren wij een tijdslot voor uw behandeling die iets langer is dan de daadwerkelijke behandeltijd. Wij plannen extra ruimte voor om de stappen van de behandeling aan u uit te leggen en eventuele vragen te kunnen beantwoorden. zo weet u precies wat u kunt verwachten en kunt u zich volledig ontspannen tijdens de behandeling.Voor sommige behandelingen reserveren wij extra tijd zodat u zich op uw gemak kunt uitkleden voordat de behandeling begint. 
The time refers to the booking time 

One thing to keep in mind is that the slot we book for your appointment may be slightly longer than the actual treatment time. This is to allow for a few extra things that are important to ensure a comfortable and relaxing experience for you; we like to allow some extra time at the beginning of your appointment for us to explain the treatment to you and answer any questions you may have. This ensures that you know what to expect and can fully relax during the treatment. Additionally, for some of the treatments we allow for some extra time for you to get comfortable and undressed in private before the treatment begins.