FAQ

Bekijk alle meest gestelde vragen.
Is het mogelijk een een cadeaubon bij jullie te kopen?

Zeker! U kunt ervoor kiezen om een bedrag of een behandeling cadeau te doen. 

Hoe blijf ik geupdate over aanbiedingen of nieuwe behandelingen?

Onderaan onze website kunt u zich inschrijven om alle updates per mail te ontvangen! Ook worden alle aanbiedingen en nieuwe updates geplaatst op onze instagram; @byderma .

Is de behandeling pijnlijk?

De Emsculpt Neo is een zeer intensieve behandeling maar wordt niet als pijnlijk wordt ervaren. De intensiteit van de behandeling kan handmatig worden verhoogd en verlaagd.

Waar kan je de resultaten mee vergelijken?

Tijdens de behandeling krijgt uw lichaam 20.000 spiersamentrekkingen. Dit kun jevergelijken met 20.000 sit-ups, squads etc. Dit is afhankelijk van de zone die wordtbehandeld.

Na hoeveel tijd na een zwangerschap kan je de behandeling ondergaan?

Zwangerschap en borstvoeding zijn een contra-indicatie voor de behandeling. Debehandeling op de buik mag 3 maanden na een natuurlijke behandeling en 6 maanden naeen keizersnede worden uitgevoerd. De behandeling is overigens zeer aangeraden na een zwangerschap om de buikspieren weer te herstellen.

Wat wordt er van mij verwacht als klant?

De beste resultaten gaan gepaard met een gezonde levensstijl en voldoende beweging, om zo de optimale resultaten te behalen.

Hoe vaak moet je de behandeling ondergaan?

Wij adviseren om de buik, benen en armen vier keer te behandelen en de billen zes keer te behandelen. Deze behandelingen zullen plaatsvinden om de zeven tot tien dagen.

Moet je het resultaat bijhouden?

Zoals alle afslankbehandelingen adviseren wij om de behandelingen van de Emsculpt neo bij te houden. Dit verschilt per levensstijl. Door zelf goed te sporten en een gezonde levensstijl aan te houden kun je het resultaat langer behouden. Gemiddeld houden onze klanten hun resultaat bij met twee behandelingen om de zes maanden. 

Welke zones kan je behandelen?

De volgende zones zijn te behandelen: Buik, Hamstring (achterkant been), Quadriceps(Voorkant been), Dijen, Billen, Biceps (voorkant arm) en de Triceps (Achterkant arm)

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Zonder dat onze specialisten uw lichaam gezien hebben is het moeilijk om te bepalenhoeveel behandelingen er nodig zijn om uw wensen te behalen. Hierbij adviseren wij om een demonstratie behandeling te boeken zodat wij een persoonlijk behandelplan voor u kunnen opstellen.

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling wordt door elke klant anders ervaren. In het begin van het traject kunnenbepaalde delen van het lichaam onprettig aanvoelen. Met zekerheid is te zeggen dat hetvervelende gevoel minder zal worden en de behandeling door de meeste klanten als zeerprettig wordt omschreven.

Welke zones kunnen er worden behandeld?

Met de endosphere behandeling van Bybody is het gehele lichaam te behandelen. Denk aan: benen, billen, buik, dijen, heupen, armen en de rug. Heb je nou een specifiek deel van het lichaam waar je op wil focussen? Dan kan je kiezen voor een half body behandeling. Hierbij behandelen wij of de Benen, Dijen en de billen of de Buik, taille, rug en de armen.

Wat is het grootste verschil met andere anti-cellulite behandelingen?

De machine combineert een zeer sterke bindweefselmassage met lymfe drainage.Om tezorgen dat uw lichaam de afvalstoffen optimaal kan afstoten zorgen wij tijdens debehandeling dat het lichaam zal gaan ontgiften.

Gaan mijn Cellulite helemaal weg?

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat de cellulite gemiddeld zullen verminderenmet 39%. Uit dezelfde onderzoeken is gebleken dat 97,8% van de cliënten tevreden zijnmet de endosphere behandeling. Let op! Ook dit gaat gepaard met een gezonde levensstijl en voldoende beweging.

Na hoeveel tijd na een zwangerschap kan je de behandeling ondergaan?

Een zwangerschap is een contra indicatie van deze behandeling. Borstvoeding is geencontra-indicatie mits de borstvoeding gepaard gaat met andere voeding (50%). Debehandeling op de buik is mogelijk al na 3 maanden na de bevalling. De endospherebehandeling is zeer aan te raden na een zwangerschap om de huid te verstevigen, Striae te verminderen en overtollige kilo’s snel te elimineren. 

Hoe weet ik welke gezichtsbehandeling bij mij past?

Wij hebben een test voor u in elkaar gezet om u te helpen bij het kiezen van de gezichtsbehandeling die het beste bij u past. U kunt ook altijd voor een huidanalyse kiezen waarbij wij aan de hand van speciale foto’s een gepersonaliseerd plan voor u opstellen.

Wat is de meest gekozen gezichtsbehandeling?

De heerlijke seizoens behandeling is onze best lopende gezichtsbehandeling for sure!

Wat zijn de voordelen van een massage? 

De massage werkt in eerste instantie heerlijk ontspannend wat je even afleidt van de drukte om je heen en je weer laat komen tot jezelf. Maar dat is zeker niet het enige voordeel! Doordat je door de massage zo ontspant, verlagen je cortisol levens (ook wel stress levels genoemd) waardoor je huid toegankelijker is en je veel beter de stoffen van de verzorgende producten opneemt, en je dus snellere en mooiere resultaten krijgt van de behandeling. Door de bindweefselmassage wordt de bloedcirculatie gestimuleerd waardoor de aanmaak van collageen en elastine in gang wordt gezet, wat zich resulteert in het minder zichtbaar worden van fijne lijntjes, rimpels en littekens, verbetering van de huidstructuur en natuurlijk een stralende huid!

Zijn er ook gezichtsbehandelingen voor mannen?

Zeker! Mannen houden over het algemeen meer van lichtgewicht producten op het gezicht en van snel en efficiënt. De reiniging gezichtsbehandelingen (pro 30 en de pro 60) zijn daarom perfect voor de mannen onder ons! Is je huid al wat gewend? Dan kun je ook overstappen naar de microneedling of de algen peeling voor meer intensiteit.

Ik heb een gevoelige huid, kan ik dan wel harsen?

Zeker! Wij hebben voor het gezicht een speciale hars die zacht is voor de huid. 

Kan ik het modelleren ook laten doen met een touwtje?

Ja, dat kan zeker. Het is alleen van groot belang om dat aan te vragen bij het boeken van de behandeling omdat wij rekening moeten houden met de specialisten die deze behandeling uitvoeren.

Ik ben bang dat mijn wenkbrauwen te donker worden met het verven.

Maakt u zich geen zorgen! Wij hebben veel verschillende tinten zwart, bruin en rood waardoor wij de kleur altijd mooi aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur. 

Hoelang blijft het effect van een wimperlift zitten?

Gemiddeld tussen de 4 tot 6 weken heb je plezier van je wimperlift, daarna zal het effect wegnemen.

Worden de wimpers ook geverfd? 

Bij de behandeling worden de wimpers ook geverfd in een zwarte tint omdat dit een extra mooi effect geeft. U kunt er uiteraard voor kiezen om het verven over te slaan. 

Beschadigen mijn eigen wimpers?

Nee! Jouw eigen wimpers worden niet beschadigt tijdens het plaatsen van wimperextensions mits de styliste een professional is die de juiste techniek beheerst en de producten van goede kwaliteit zijn. 

Wat zijn 3D wimpers?

De officiële naam van deze techniek heet ‘Russian Volume’. Bij deze techniek worden er waaiers van extensions bevestigt op de natuurlijke wimper. Zo’n waaier bestaat uit 2-6 wimper extensions; doordat het eerst ontwerp van deze waaiers uit 3 haren bestonden, wordt deze techniek ook weleens 3D genoemd. 

Hoe Lang blijven wimperextensions zitten?

Gemiddeld blijven wimperextensions 2-4 weken goed zitten, mits de nazorg zorgvuldig wordt gehanteerd.

Hoe Lang duurt het zetten van wimperextensions?

Een nieuwe set duurt ongeveer 2-2,5 uur en het opvullen van wimperextensions duurt ongeveer 1-1,5. De duur varieert per techniek en ook aan de hoeveelheid natuurlijke wimpers van de klant.

Kan ik allergisch zijn voor wimperextensions?

Ja, helaas komt het voor dat sommige vrouwen niet tegen bepaalde stofjes in de lijm kunnen. Wij bieden een ‘patch-test’ aan waarbij wij enkele dunne haartjes aan de buitenkant van het oog bevestigen en aan de hand daaraan binnen 48 uur kunnen zien of iemand een allergische reactie krijgt op de extensions.

Hoe krijg ik de wimperextensions er weer af?

Het is altijd aan te raden om de wimperextensions te laten verwijderen door de wimperstyliste. Zij zal aan de hand van een speciale olie de lijm losweken waardoor de extensions gemakkelijk van de natuurlijke wimpers zullen loslaten. 

Hoelang snel vervaagt permanente make-up? 

Permanente make-up blijft ongeveer 2 tot 5 jaar zichtbaar op de huid. Dit ligt aan de type huid en de manier waarop deze wordt schoongemaakt. Als er bijvoorbeeld vaak wordt gescrubd dan  zal de PMU sneller dof worden. Echter blijft vanaf de eerste behandeling de kleur 1,5 jaar mooi intact. Na deze tijd wordt een touch up aangeraden. Hierbij kan de kleur bijvoorbeeld donkerder gemaakt worden, en de vorm iets aangepast worden. 

Is de permanente make-up behandeling pijnlijk? 

Dit verschilt per persoon. De huid wordt na het aanbrengen van de eerste laag pigment verdoofd. Dit is omdat de verdoving pas inwerkt op een open huid. Vaak wordt het epileren van de wenkbrauwen als pijnlijker ervaren als het aanbrengen van PMU in onze salon. 

Worden de wenkbrauwen geschoren tijdens de behandeling? 

Zeker niet! De bedoeling van permanente make-up is om een natuurlijke look te creëren. Tijdens de behandeling geven we de wenkbrauwen een mooie vorm. We proberen de natuurlijke haargroei zoveel mogelijk aan te houden. De haren die hier niet in passen worden geëpileerd.

Doet elektrisch ontharen pijn?

De behandeling is niet geheel pijnloos. Hoe groter het gebied is wat u behandeld, hoe gevoeliger het kan worden door de elektrische stroompjes. 

Ik wil mijn hele kin en bovenlip laten behandelen, kan dat?

Wanneer u het hele oppervlak van de kin zowel als de bovenlip wilt behandelen raden wij aan om de laser ontharen behandeling te boeken, dit werkt makkelijker en sneller op grotere gebieden. 

Zijn de haren in 1 keer weg?

Niet altijd, doordat de haarfollikel in een specifieke groeifase moet zitten om goed te pakken kan het zijn dat niet alle cellen onwerkzaam worden gemaakt en u wellicht tussen de 1-3 keer het haar moet laten behandelen.

Blijven de haren gegarandeerd weg?

Het is niet te garanderen dat haren voor altijd wegblijven omdat hormonen en bepaalde medicatie de haargroei weer kunnen laten terugkeren. 

Wat is het verschil tussen harsen en waxen?

Harsen en waxen betekent hetzelfde! Harsen is het Nederlandse woord voor dit type ontharen en waxen is afgeleid uit de Engelse taal. 

Is harsen pijnlijk?

Hoe pijnlijk harsen is verschilt per gebied en per persoon, afhankelijk van zijn of haar pijngrens. Harsen is zeker aan de gevoelige kant, onze specialiste zal u begeleiden en helpen te ontspannen om zo de behandeling zo aangenaam mogelijk voor u te maken. 

Mag harsen bij zwangerschap?

Zeker! Veel hoog zwangere vrouwen kiezen voor het harsen omdat zij vaak door de buik niet goed meer bij bepaalde lichaamsdelen kunnen komen. 

Wanneer is harsen af te raden?

Bij huidverdunnende medicatie, open wonden of bij een verbrande huid door de zon raden wij het af om te harsen

Komen haren dikker en donkerder terug na het harsen?

Nee! Het is zelfs zo dat de haren dunner terug kunnen komen wanneer je ze blijft harsen.

Hoeveel behandelingen zijn nodig voor het gewenste resultaat?

Over het algemeen zijn er tussen 6 en 8 behandelingen nodig. Het kan zijn dat er in een enkele geval meer dan 8 behandelingen nodig zijn.

Moet ik het laseren bij houden?

Om de mooiste resultaten te behouden is het van belang om jaarlijk terug te komen voor 1 of 2 behandelingen om nieuwe haargroeit te voorkomen. Op het gelaat is dit per half jaar. Het is overigens niet gegarandeerd dat de haren weg blijven; nieuwe haargroei kan gestimuleerd worden door verandering in medicatie, verstoorde hormoonhuishouding of gewichtsverlies.

Mag ik na de laserbehandeling in de zon?

Het is af te raden om de behandelde gebieden in aanraking met de zon te laten komen minimaal een week lang na de behandeling. Overigens geldt dit ook voor zonnebanken. 

Wordt de behandeling vergoed?

Laserontharing bij vrouwen in het gelaat wordt door de meeste zorgverzekeraars in de aanvullende verzekering deels vergoed. De hoogte van het verzekerde bedrag kunt u terugvinden in de polisvoorwaarden van uw aanvullende verzekering.

Hoelang blijft gellak goed zitten?

Gellak blijft circa tussen 2 en 4 weken goed zitten. 

Welke kleuren zijn er beschikbaar voor de gellak manicure?

Wij bieden een breed assortiment aan in alle verschillende soorten kleuren en tinten. 

Kan ik mijn nagels verlengen met gellak?

Nee, de gellak is alleen een nagellak kleur die uithardt onder een uv-lamp. Voor een verlenging van de nagels kunt u kiezen voor powergel nagels. 

Wanneer kies ik voor biab?

Wanneer u uw nagels wilt laten groeien, zwakke nagels heeft of gewoon mooie en verzorgde nagels wilt hebben zonder kunstnagels. 

Welke kleur heeft de biab?

U kunt kiezen uit een variatie van verschillende soorten nude tinten. Mocht u een andere kleur over de biab heen willen dan kunt u de behandeling ‘biab manicure incl. gellak’ kiezen. 

Is het mogelijk om met biab mijn nagels te verlengen?

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Voor verlenging kunt u kiezen voor een nieuwe set powergel nagels. 

Ik bijt mijn nagels en wil graag mooie natuurlijke nagels krijgen, welke behandeling is het beste voor mij?

De biab is ideaal voor deze situatie. Mocht u nagel te veel beschadigd zijn en/of te kort zijn dan beginnen wij met een nieuwe set powergel nagels.

Ik bijt mijn nagels en ik wil graag voor een speciale gelegenheid lange nagels. 

Helaas is het niet mogelijk om lange nagels te plaatsen bij nagels die afgebeten zijn. De nagels zijn nog te zwak voor de lange lengte en zullen er in korte tijd afvallen. Wij adviseren om minimaal 3 tot 4 maanden van te voren te starten met powergel nagels die een korte lengte hebben of met een biab manicure. De natuurlijke nagel kan in de tussentijd groeien en aansterken. Wanneer de eigen nagels sterk en lang genoeg zijn kunnen wij een lange set powergel nagels plaatsen.

Ik heb in een andere salon kunstnagels laten zetten, kan ik deze bij jullie laten opvullen?

Wij vullen geen kunstnagels op wanneer deze in een andere salon zijn gezet. Doordat wij niet weten hoe en met wat voor producten op de nagels is gewerkt, is het risico te groot dat er schimmels op de nagels komen wanneer ons product niet goed hecht aan het andere product.

Is french mogelijk op gellak, biab of powergel nagels?

Zeker! Geef dat van tevoren aan zodat er voldoende tijd wordt geboekt voor deze behandeling.

Worden mijn nagels geveild tijdens een gellak of biab behandeling?

ja! Wij beginnen altijd met een manicure waarbij wij de nagels netjes in model vormen voordat de gellak of biab op de nagels wordt geplaatst.

Kan ik kiezen voor nail art op mijn nagels?

Zeker! Geef dit van te voren aan zodat wij extra tijd kunnen inboeken en bespreek met onze specialiste wat de mogelijkheden zijn. 

Ik wil graag iets mijn mijn nagels doen maar ik weet nog niet zo goed voor welke behandeling ik moet boeken.

Neemt u gerust contact met ons op, onze styliste helpt u graag met het zoeken naar de behandeling die bij u past!

Wanneer heb ik een medische pedicure nodig?

De medische pedicure wordt aangeboden wanneer u last hebt van schimmelnagels, likdoorns, ingegroeide nagels, diabetes of andere medische kwaaltjes waardoor uw voeten wat extra aandacht nodig hebben, 

Wat is het verschil tussen de nagellak en gellak?

De nagellak is een lak die goed moet drogen voordat u sokken of schoenen aandoet en deze kunt u zelf er weer af halen met aceton. Gellak gaat in de uv-lamp en droogt per direct uit, deze lak blijft weken lang goed zitten zonder te beschadigen.