Meer info

Over de procedure

Je gezicht is je persoonlijke visitekaartje. Omdat elk persoon zo uniek is, worden al onze gezichtsbehandelingen op maat gemaakt, specifiek samengesteld naar uw wensen en behoeftes.

vanaf €35

/ vanaf ± 20 min

breed assortiment

Bij Byderma bieden wij een breed assortiment aan voor elke huidtype met ieder zijn eigen conditie en behoeftes. Uw huid wordt bij de eerste behandeling uitgebreid geanalyseerd om vervolgens een persoonlijk en uniek behandelplan op te stellen zodat uw huid precies krijgt wat het nodig heeft. Uw behandelplan bespreken wij samen met u, omdat uw wensen net zo belangrijk zijn voor ons als de uitgelezen resultaten van de huid analysen. Niet alleen wordt er een behandelplan voor in de salon opgesteld, ook leggen wij u een persoonlijk advies voor om met gepersonaliseerde producten thuis verder aan de slag te gaan. 

Reinigend

PRO 30

Onze 30 minuten gezichtsbehandeling is een korte touch-up die je tussen langere gezichtsbehandelingen door kunt plannen. 

We beginnen met een oppervlakte reiniging met daarna een diepte reiniging met behulp van persoonlijk uitgekozen peeling waardoor verzorgende producten veel beter in de huid worden opgenomen. Er wordt nog een heerlijke masker aangebracht en wij sluiten af met dag- of nachtverzorging, gebaseerd op het tijdstip dat u voor uw gezichtsbehandeling komt. Ook worden de wenkbrauwen gemodelleerd tijdens deze behandeling.

 

PRO 60

Onze 60 minuten gezichtsbehandeling beginnen met een oppervlakte- en dieptereiniging. Wij voeren bij deze behandeling diepere extracties uit van eventuele comedonen, milia’s en onderhuids liggende ontstekingen. Tijdens deze extracties wordt er gebruik gemaakt van speciale apparatuur om de extracties zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Speciale serums, ampullen of boosters worden over het gelaat verspreid en afgesloten met een heerlijke masker. Deze behandeling wordt afgesloten met een complete dag- of nacht verzorging, gebaseerd op het tijdstip dat u voor uw gezichtsbehandeling komt. Tijdens deze behandelingen worden de wenkbrauwen gemodelleerd en ongewenste haren op de bovenlip en/of kin verwijderd. 

ORGANICS / ± 25 min

De sothys Organics is een gecertificeerde biologische en vegan verzorgings serie met een cosmeceutisch accent: de perfecte alchemie tussen biologische huidverzorging en een hoge effectiviteit. Het geavanceerde onderzoeksteam van Sothys heeft diep uit het hart van de Corrèze een exclusief bestanddeel gehaald, berkensap, en gecertificeerde biologische ingrediënten geselecteerd om zeer doeltreffende formules te ontwikkelen om u zo het beste te kunnen geven wat de natuur te bieden heeft. Deze gezichtsbehandeling is perfect voor alle huidtypen, jonge huiden, mannen en fans van biologische producten. 

Stimulerend

SEIZOENS BEHANDELING (Meest gekozen) / ± 55 min

4 keer per jaar brengt Sothys een nieuwe lijn uit van haar seizoensbehandelingen die elk huidtype van seizoen tot seizoen weer in de watten weet te leggen. Elk seizoen wordt een nieuwe selectie aan heerlijke ingrediënten samengesteld die perfect passen bij de behoeftes van de huid in dat specifieke seizoen. Deze behandeling is een heerlijk ontspannende behandeling waarna kunt genieten van een stralende en gevoede huid.        

 

JEUNESSE BEHANDELING / ± 85 min

Onze Jeunesse behandeling is een uitgebreide behandeling voor de gevorderde huiden die alle tekenen van huidveroudering tegelijkertijd aanpakt; denk aan fijne lijnen door vochttekort, verslapping, pigmentatie en rimpelvorming. Deze behandeling stimuleert de huideigen collageen- en elastine vezels; dit is het netwerk wat onze huid op zijn plek draagt. De huid wordt dus verstevigd, verhelderd en tegelijkertijd soepel gehouden om zo een jeugdigere uitstraling te krijgen. 

 

ENERGY/HYDRA BOOST / ± 85 min

De energy of ook wel hydra boost gezichtsbehandeling is de perfecte behandeling voor huiden die nog relatief nieuw zijn in de wereld van cosmetica en/of gezichtsbehandelingen. Bij deze behandeling richten wij ons specifiek op het boosten de huid eigen functies. Het eigen vermogen van de celstofwisseling, celdeling en de natuurlijke afschilfering-herstelproces worden gestimuleerd wat zich resulteert in een huid die gezond genoeg is om optimaal actieve ingrediënten op te nemen. Deze gezichtsbehandeling is cruciaal om te ondergaan voordat u doorgaat naar gezichtsbehandelingen die meer gericht zijn op getrainde huiden, zoals onze Jeunesse behandeling. 

 

LE SECRET / ± 85 min

Het ritueel Secrets de Sothys combineert op elegante en verfijnde wijze de bestanddelen van een unieke excellente behandeling, een van onze meest luxueuze behandelingen. De producten van deze lijn zijn de meest complete combinatie van componenten die alle tekenen van veroudering tegelijkertijd tegengaan wat u achterlaat met een zichtbaar verjongde huid. De geregenereerde huid herkrijgt de vitaliteit van een jonge huid; de huid is gladder, voelt gelift en is mooier dan ooit tevoren.

 

Doelgericht

OOGCONTOUR BEHANDELING / ± 40 min

Een behandeling specifiek ontwikkeld voor de oogcontour, vervaagt ogenblikkelijk sporen van vermoeidheid en veroudering. De oogcontour is een kwetsbare zone en ultra gevoelig voor veroudering door de continue beweging. Dit beautyritueel bevat werkstoffen van natuurlijke oorsprong die verjongend en verhelderend werken. 

Voor wie is deze serie bestemd?

- vrouwen vanaf 25 jaar ter voorkoming 

- voor vrouwen vanaf 45 jaar voor de correctie van tekenen van veroudering (rimpels, kringen, wallen)

- voor vrouwen die hun imperfecties willen camoufleren (kringen, vlekken)

 

ACNE BEHANDELING / ± 55 min

Een acne gezichtsbehandeling is een gespecialiseerde behandeling die zorgvuldig uit wordt gevoerd omdat we te maken hebben met bacteriën. Een speciale voor- en nabehandeling is hierbij nodig; van te voren worden er peeling geïncludeerd om de huid voor te bereiden op extracties. Na de extractie focussen wij op het behandelen van de huid met exclusief geselecteerde ampullen en producten om de huid te stimuleren voor een snel herstel en vertragen van de talgophoping. Ook wordt er preventief gewerkt op ‘na schade’ die acne vaak met zich meebrengt zoals vorming van littekens en pigmentatie. Met een speciale hoog frequentie apparaat wordt de huid als afsluiting behandeld die de diepste lagen van de huid desinfecteert waardoor de vorming van acne al vroegtijdig wordt onderbroken voordat hij volledig in groei is gegaan. 

(kuur) 

 

CO2 TREATMENT / ± 55 min

De CO2 treatment van Decaar is een prachtige behandeling die de huid zichtbaar verbeterd door de huid te voorzien van meer zuurstof. Zuurstof is erg belangrijk bij het verkrijgen en behouden van een mooie huid. Wanneer de huid niet voldoende zuurstof krijgt, kan deze minder goed genezen en kan vroegtijdig verouderen. De CO2 treatment is geschikt voor het verbeteren van fijne lijntjes, rimpels, vochtarme huid, doffe huidskleur, acne, onzuivere huiden en verouderde huiden. Ook de meest gevoelige huiden zijn geschikt voor deze behandeling.

Geavanceerd

PRO POWER PEEL / ± 40 min

De pro power peel is Dermalogica ’s meest krachtige peeling tot nu toe. Huidproblemen zoals fijne lijnen, rimpels en pigmentatie en acne worden aangepakt. De bovenste lagen van de huid worden verwijderd zodat de celdeling gestimuleerd wordt wat als resultaat een verbeterde huid textuur geeft. 

U mag geen pro power peel ondergaan als u; 

-       Zwanger bent of borstvoeding geeft

-       Een besmettelijke huidziekte of infectie heeft

-       Uw gezicht gewacht heeft de afgelopen 72 uur

-       Retinol heeft gebruikt in de afgelopen 48 uur

-       Een cosmetische/medische procedure heeft ondergegaan zoals laser, IPL, Microdermabrasie of een andere chemische peeling in de afgelopen twee weken

(kuur)

 

MICRONEEDLING

Bij microneedling worden er met fijne naaldjes micro openingen gemaakt in de huid. Hierdoor wordt het natuurlijke helingsproces geactiveerd en maakt de huid nieuw collageen en elastine aan. Na de behandeling neemt de huid tot 80% meer product op. De huid wordt steviger en krijgt een prachtige glow! De voordelen van microneedling de volgende; poriën verkleinen, de huid egaliseert, fijne lijntjes en rimpels verfijnen, acne littekens worden oppervlakkiger, pigmentvlekjes vervagen, couperose en rosacea verminderen.  

Plaatselijk (15 min) 55 euro

Gehele gezicht (40 min) 99 euro

Gehele gezicht + hals + decolleté (60min) 120 euro

(Kuur 6-8 behandelingen om de 4 weken)

 

ALGEN-PEELING / ± 40 min

De algen-peeling is een biologische peeling die uit algen, kruiden en perfluorcarbon bestaat. Door de krachtige combinatie van de werkstoffen is deze behandeling zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen; rimpels en lijntjes, acne, een te vette huid, een te droge huid, pigmentatieproblemen, couperose, rosacea, littekens en grove poriën. Daarnaast is de algen-peeling een echte anti-aging behandeling die de huid zichtbaar jeugdiger en stralender maakt. De huid wordt door de werkstoffen vanuit de diepere huidlagen gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken die vervolgens

(Kuur 3 behandelingen binnen 3 weken)

Bekijk alle prijzen op onze tarieven pagina.

  

De aangegeven tijd is de boekingstijd

Om u een comfortabele en ontspannende ervaring te bieden reserveren wij een tijdslot voor uw behandeling die iets langer is dan de daadwerkelijke behandeltijd. Wij plannen extra ruimte voor om de stappen van de behandeling aan u uit te leggen en eventuele vragen te kunnen beantwoorden. zo weet u precies wat u kunt verwachten en kunt u zich volledig ontspannen tijdens de behandeling.Voor sommige behandelingen reserveren wij extra tijd zodat u zich op uw gemak kunt uitkleden voordat de behandeling begint. 
The time refers to the booking time 

One thing to keep in mind is that the slot we book for your appointment may be slightly longer than the actual treatment time. This is to allow for a few extra things that are important to ensure a comfortable and relaxing experience for you; we like to allow some extra time at the beginning of your appointment for us to explain the treatment to you and answer any questions you may have. This ensures that you know what to expect and can fully relax during the treatment. Additionally, for some of the treatments we allow for some extra time for you to get comfortable and undressed in private before the treatment begins.