Meer info

Over de procedure

De endospheres therapie is een wereldwijd erkende behandeling voor het gezicht en lichaam. Dankzij zijn revolutionaire behandelingsmethoden die instaat zijn om imperfecties in het lichaam en gezicht aan te pakken zoals bijvoorbeeld het bestrijden van cellulitis, het omkeren van het verouderingsproces van de huid en het gladstrijken van rimpels als enkele voorbeelden.

vanaf €100

100% niet-invasief

Een cosmetische behandeling, zonder chirurgische ingrepen! De endospheres therapie maakt gebruik van een innovatief compressie micro vibratie-systeem technologie. Een behandeling die, via een roller-apparaat bestaande uit 55 silicium bollen, laagfrequente mechanische trillingen genereert. Het apparaat werkt op de belangrijkste oorzaken van cellulitis; lymfatische blokkades, het vasthouden van vocht en de opbouw van vetcellen. De behandeling is ontwikkeld door een wetenschap voor het gehele lichaam en gezicht, met als de meest populaire gebieden; de dijen, billen en bovenarmen omdat hier het probleem het vaakst wordt gezien. 

 

Veilig en klinisch getest

Meerdere gerenommeerde universiteiten en medische instituten hebben significante en langdurige resultaten laten zien van klinische tests van de endospheres therapie. Het is aangetoond dat het spieren strakker maakt en beter definieert, de huid gladder maakt, de structuur verbetert en het gezicht en lichaam vormgeeft. Er is een vermindering van cellulitis, eliminatie van rimpels en verlies van centimeters van de taille- en dijomtrek. Dankzij endospheres therapie worden lichamen vormgegeven en gezichten zichtbaar verjongd. 

 

Er zijn 5 werkingen in 1 behandeling; 

1.     Remodellerende werking; hervormt de silhouetten en strijkt rimpels glad

2.     Spier werking; Definieert spieren en verstevigd weefsel 

3.     Pijnstillende werking; verbetert de oxygenatie en elimineert pijn

4.     Drainerende werking; elimineert gifstoffen en bevordert lymfedrainage

5.     Vasculaire werking; verbetert de bloedsomloop en voedt weefsels

 

BODY

De endospheres therapie produceert een combinatie van trillingen en druk die op het lichaam een ‘vasculaire gymnastiek’ uitvoert. Deze ‘workout’ genereert de afvoer van vloeistoffen, het opnieuw verdichten van huidweefsels en het verwijderen van het ‘sinaasappel-effect’ van onder het huidoppervlak. Ook wordt de microcirculatie verbetert, pijn en ontstekingen worden verminderd en er vindt verbetering plaats van de spier-toniciteit. 

 

Deze non-chirurgische techniek hervormt delen van het lichaam waar vetafzettingen zich kunnen ophopen en die traditioneel lastig te verwijderen zijn. Deze opbouw kan optreden op de armen, rug taille, buik, dijen en billen. Het endospheres apparaat kan zich zo aanpassen dat de vetophopingen op elk van deze gebieden te bestrijden is. 

 

Verzacht cellulite

Cellulite is een aandoening die lichamen van 9 op de 10 mensen aantast – zowel mannen als vrouwen. Deze aandoening treedt op vanwege hypertrofie van vetcellen en het vasthouden van water. Dit wordt veroorzaakt door de aanwezigheid van een slechte bloedsomloop. Deze therapie werkt dankzij vijf synergetische werkingen met precisie op de cellulite en vermindert het beruchte ‘sinaasappel-effect’ door de bloedsomloop te verbeteren en de weefsels van de probleemgebieden glad te strijken. 

 

Bestrijdt zwaarte in de benen

Het gevoel van zware benen, enkels en voeten is een gevolg van een inefficiënte bloed- en lymfecirculatie in de onderste ledematen. Een verhoogd volume gestagneerd  bloed leidt tot gevoelens van ongemak en mobiliteitsproblemen. De endospheres therapie, met dank aan de  compressieve micro vibratie, reactiveert de bloedsomloop en stimuleert het lymfestelsel. Het probleem van de zware benen wordt op deze wijze op een snelle en effectieve manier geëlimineerd. 

 

Versteviging van de huid

Het verstevigen van de huid is net altijd cosmetisch, het kan soms noodzakelijk zijn na snel gewichtsverlies. Een slappe huid door veroudering, slechte voeding en de schadelijke effecten van de omgeving kunnen de huid vaak kwetsbaar maken. Om deze reden werkt onze compressieve micro vibratie-methode zachtjes op het weefsel om het strakker en steviger te maken om mooie resultaten en een meer jeugdige teint te geven aan de huid. 

 

FACELIFT

De endospheres therapie behandeling op het gezicht verhoogt de vascularisatie waardoor de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd wordt. De zuurstoftoevoer wordt verhoogt om het weefsel van binnenuit te voeden en op te helderen. De therapie is in staat om de spieren van het gezicht te verstevigen om het verschijnen van expressierimpels te elimineren, weefselverslapping te bestrijden en in het algemeen de teint en de gezichtsstructuur te liften. 

 

Wegstrijken van rimpels

Deze behandeling vergemakkelijkt de hermodellering van de opperhuid en het gezicht weefsel na het verschijnen van rimpels veroorzaakt door levensstijl en omgevingsfactoren zoals zon, stress en rook. De resultaten tonen een anti-aging effect op het gezicht wat leidt tot een verjongde, frissere en strakkere teint.

 

Verlicht de teint

Een hectische levensstijl, slaapgebrek, roken en milieuvervuiling zijn allemaal factoren die dagelijks bijdragen aan het veroorzaken van een ‘vergrijzing’ van de huid. Doordat de zuurstoftoevoer naar de weefsels wordt verhoogt met de endospheres therapie, wordt de huid van binnenuit diep gevoed en hersteld daarmee de gezonde glans. 

 

Ontspannen en tonen van de spieren

Door de therapeutische behandeling ontspannen en verstevigen de gezichtsspieren waardoor de huid weer straalt maar ook de algemene gezondheid van de cliënt bevordert. De endospheres werkt diep onder de huid om de spieren te stimuleren en de huid op een natuurlijke manier te liften. 

DEMO BEHANDELING BOEKEN

Om kennis te maken met het endosphere apparaat bieden wij proefbehandelingen aan om zelf het gevoel te ervaren en je te laten adviseren door onze specialisten op het gebied van body shaping. 

Bij een half body wordt één helft van het lichaam naar keus behandeld; u kunt kiezen tussen het onderste deel van het lichaam (van de voeten tot de heupen) of voor het bovenste deel van het lichaam (van de heupen tot de nek).

Bij een full body wordt het hele lichaam behandeld; van de voeten tot aan de nek. 

Bekijk alle prijzen op onze tarieven pagina.

De aangegeven tijd is de boekingstijd

Om u een comfortabele en ontspannende ervaring te bieden reserveren wij een tijdslot voor uw behandeling die iets langer is dan de daadwerkelijke behandeltijd. Wij plannen extra ruimte voor om de stappen van de behandeling aan u uit te leggen en eventuele vragen te kunnen beantwoorden. zo weet u precies wat u kunt verwachten en kunt u zich volledig ontspannen tijdens de behandeling.Voor sommige behandelingen reserveren wij extra tijd zodat u zich op uw gemak kunt uitkleden voordat de behandeling begint. 
The time refers to the booking time 

One thing to keep in mind is that the slot we book for your appointment may be slightly longer than the actual treatment time. This is to allow for a few extra things that are important to ensure a comfortable and relaxing experience for you; we like to allow some extra time at the beginning of your appointment for us to explain the treatment to you and answer any questions you may have. This ensures that you know what to expect and can fully relax during the treatment. Additionally, for some of the treatments we allow for some extra time for you to get comfortable and undressed in private before the treatment begins.