Meer info

Over de procedure

Bij de biab manicure streven wij ernaar om de elegantie van de perfecte nagel te omarmen; de behandeling draait helemaal om het perfectioneren van de nagelbed. Wanneer de nagels geribbeld of plat zijn omdat zij geen apex van nature hebben wordt er met de biab een nieuwe nagelbed opgelegd die volledig de eigen nagel omhult.

vanaf €60

/ vanaf ± 90 min

De structuur van de biab gel is zowel stevig als flexibel waardoor de nagels niet snel afbreken omdat zij met de nagel mee bewegen. De biab behandeling  is perfect wanneer u een perfectere nagelbed wilt, net powergelnagels heeft laten verwijderen of als u een nagelbijter bent en daar vanaf wilt. 

De kleuren van de biab zijn een selectie van verschillende tinten nude. Uiteraard is het ook mogelijk om nog met een gellak over de biab heen te lakken met een kleur naar keus. 

Bekijk alle prijzen op onze tarieven pagina.

De aangegeven tijd is de boekingstijd

Om u een comfortabele en ontspannende ervaring te bieden reserveren wij een tijdslot voor uw behandeling die iets langer is dan de daadwerkelijke behandeltijd. Wij plannen extra ruimte voor om de stappen van de behandeling aan u uit te leggen en eventuele vragen te kunnen beantwoorden. zo weet u precies wat u kunt verwachten en kunt u zich volledig ontspannen tijdens de behandeling.Voor sommige behandelingen reserveren wij extra tijd zodat u zich op uw gemak kunt uitkleden voordat de behandeling begint. 
The time refers to the booking time 

One thing to keep in mind is that the slot we book for your appointment may be slightly longer than the actual treatment time. This is to allow for a few extra things that are important to ensure a comfortable and relaxing experience for you; we like to allow some extra time at the beginning of your appointment for us to explain the treatment to you and answer any questions you may have. This ensures that you know what to expect and can fully relax during the treatment. Additionally, for some of the treatments we allow for some extra time for you to get comfortable and undressed in private before the treatment begins.