Over ons

Dochter Deya droomde al van jongs af aan van een eigen zaak en studeerde commerciële economie. Hiernaast is zij gespecialiseerd in Permanente make-up. Permanente make-up, ook wel micropigmentatie, is een revolutionaire methode waarbij natuurlijke pigmenten in de dermale laag van de huid worden aangebracht. Zo accentueert u elke dag uw gezichtsexpressie met passende make-up en bespaart u een hoop tijd. Uitgelopen make-up behoort tot het verleden! Dochter Tanita wil cosmetisch arts worden, en weet alles van wimperextensions, wimperlift etc.

Dochter Tanita voltooit momenteel haar opleiding en wil daarna doorstuderen om esthetisch chirurg te worden. Daarnaast is ze wimper-expert: ze volgde alle mogelijke cursussen op het gebied van wimperextensions, een behandeling die grote precisie vergt. Het persoonlijke contact met de klanten is voor alledrie een belangrijk onderdeel van het vak.

Hun moeder Desi, huidtherapeut en schoonheidsspecialiste met meer dan vijfentwintig jaar ervaring, is trots: ze heeft het familiebedrijf waar ze op hoopte. ,,We vullen elkaar perfect aan”, zegt ze.

Desi groeide zelf op in Sofia, Bulgarije als dochter van een schoonheidsspecialiste. Als klein meisje hielp ze mee in de zaak van haar moeder, en ze raakte zelf ook gegrepen door het vak: ze volgde de opleiding huidtherapie, waarin vooral de medische kanten van huidverzorging aan bod kwamen. Toen ze eind jaren negentig naar Nederland kwam volgde ze alsnog de cursus schoonheidsspecialiste. ,,Hier draaide alles juist om persoonlijke aandacht en feelgood”, vertelt ze. ,,Die softe aanpak was nieuw voor mij. Ik heb er veel van geleerd, maar miste het aspect van de werkelijke reparatie van de huid.

Bij parfumerie Valentin op het Haagse Willem Royaertsplein, waar Desi na één keer invallen prompt aan de slag kon, leerde Desi meer dan zeventien jaar de Nederlandse cultuur van binnenuit kennen. Nu combineer zij het beste van twee werelden: ik verwen en verzorg mijn cliënten, maar spot ook alle verdachte plekjes en heb oog voor onderliggende huidcondities.”

Met de opening van Byderma kunnen Desi, Deya en Tanita hun klanten nu vorstelijk ontvangen: het compleet gerenoveerde pand is centraal gelegen in het winkelhart van Voorburg, op het levendige en goed bereikbare Koningin Julianaplein. Het Franse merk Sothys blijft Desi trouw: ,,Ik wil mijn klanten het allerbeste bieden. Sothys staat al meer dan tachtig jaar garant voor topkwaliteit, maar het heeft niet de hoge prijzen van grote commerciële merken.”

Met haar dochters aan haar zijde voelt Desi zich sterk. ,,Byderma is klaar voor de toekomst”, zegt ze.

Ervaar onze passie voor jouw huid

Maak kennis met ons team en laat je adviseren door onze experts

Behandelingen op maat

De gezichtsbehandeling worden gepersonaliseerd aan de hand van een huidanalyse vooraf.

Hoogwaardige producten

Door constant onderzoek en innovatie op het gebied van ingrediënten en technologieën garanderen wij producten van de hoogste kwaliteit.

Uitstekende Service

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn van maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar. Buiten onze werktijden is het mogelijk om een afspraak online te boeken of via onze WhatsApp functie.

Boek nu uw afspraak eenvoudig online! Boek nu