Beoordelingen 78

Uitstekend
90%
Goed
10%
Gemiddeld
0%
Slecht
0%
Zeer slecht
0%
Plaats een beoordeling
Joyce
29 oktober 2020
Prachtige salon met heerlijke behandelingen en uiteraard superlieve mensen! Echte aanrader, je komt er als herboren uit!
Maxime De Vos
24 oktober 2020
Lieve dames !!!
Victoria
10 oktober 2020
Adriana was fantastic, super friendly, kind, incredibly attention to detail. Will keep coming back!
Patricia
8 oktober 2020
Een mooie professionele salon met zeer klantvriendelijke en ervaren medewerkers.
Angelique Meertins
3 oktober 2020
Prettige sfeer Altijd fijne ontvangst Goede behandelingen Kom er graag
Chantal
1 oktober 2020
Een keurige salon met deskundige dames. Ik werd elke keer weer goed ontvangen. Heel duidelijke afspraken en ze geven je goed advies.
Samantha
28 september 2020
Bij binnenkomst werd ik gastvrij ontvangen. Alle meiden zijn erg vriendelijk. De meiden die de behandeling uitvoeren zijn erg professioneel in hun werk en weten wat ze doen. Ze leggen goed de stappen uit en vragen tijdens de behandeling hoe het gaat. Op dit moment heb ik al 4 behandelingen gevolgd van de endosphères therapy. Het resultaat liegt er niet om. Ik merk al centimeter verlies en mijn lichaam wordt al strakker. Benieuwd naar het resultaat als ik alle 12 de behandelingen heb gevolgd.
Nancy
22 september 2020
Wat een resultaat! Ik heb een aantal verschillende afslank behandelingen geprobeerd in mijn leven. Maar nog nooit heb ik deze resultaten mogen waarnemen! Fantastische meiden
Manja
21 september 2020
Zeer ervaren dame met een vernieuwende aanpak.
Sil
17 september 2020
Fijne salon met vriendelijk personeel. Zeer te spreken over de behandelingen en het resultaat is top.
Ruth
12 september 2020
Wat een verwennerij. En mijn (gevoelige) huid voelde na afloop echt rustiger en zachter aan.
Sandra
5 september 2020
I liked the way my eyebrows were threaded! She threaded it exactly how I was looking for. I will be back again for sure.
Anne
5 september 2020
Hele fijne salon! Heel vriendelijk en gastvrij personeel. Je voelt je gelijk op je gemak. Zijn heel vakkundig en weten wat ze doen. Ziet er super schoon en stijlvol uit!
A
20 augustus 2020
I got a facial at By Derma and really enjoyed it. Desi was very friendly and comforting and really knew how to give a good facial. I paid for a particular package but she still tailored it to my skin and my preferences. I would certainly go back.
Dana
24 juli 2020
Altijd zo tevreden! Heerlijke sfeer in de salon, kundig en vriendelijke specialisten en alles is ongedwongen. Nagels, wenkbrauwen en gezichtsbehandelingen.. het kan allemaal en bij alles wordt je super geadviseerd. Bedankt voor alle service! See you again soon!
Inez
21 juli 2020
Mijn nagels waren helemaal verpest bij een andere salon. Bij byderma ben ik echt gered! Ze zijn meer dan prachtig!! Thanks meiden voor de snelle en meer dan goede service! Jullie zijn stuk voor stuk toppers!!
Hazel Frost
18 juli 2020
If you want to be pampered & spoilt in relaxing atmosphere, Byderma in Voorburg is the place to be!!! The staff are very knowledgeable beauty specialists, excellent at their work, very accomodating & above all \"nice\" to their Clients .
Majellie
13 juli 2020
Dit was mijn eerste afspraak bij By Derma, aangezien er groot kwaliteit verschil tussen salons zit, ben ik begonnen met wimpers verven. Ik kan niet anders zeggen dat ik uitermate te spreken ben over de hygiëne, kennis en uitgebreide behandeling (voor zoiets simpels als wimpers verven). Nog niet eerder heb ik zo een eenvoudige behandeling als zo zalig ervaren. Ik zal voor mijn andere behandelingen hier zeker terugkomen!
Sheli
13 juli 2020
Wat een kwaliteiten bij elkaar heeft deze salon. Ik begon met alleen pedicure, daarna ook behandelingen bij de schoonheidsspecialiste en nu ook mijn nagels. Alle 3 echt topkwaliteit (en ik ben heel kritisch). Blij met jullie!
Linda
10 juli 2020
Deya is een vriendelijke professionele meid! Werkt heel secuur en perfectionistisch. Dat gaf mij vertrouwen dat het wel goed zou komen. Ook gaf ze goeie info over andere behandelingen waardoor je er zeker nog een x terug wil gaan.
Yessica van der Salm
10 juli 2020
Aardige mensen en goede service
Kalina Hashovska
9 juli 2020
Positief: Hygiëne en netheid, Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde Heel tevreden met de behandelingen hier – Top resultaat van de laser ontharing (echt pijnloos!) en altijd blij met mijn nieuve manicure designs! Een aanrader!
Ashwina
5 juli 2020
Wat een geweldige experience! Desi adviseerde me om een andere treatment te nemen die beter bij mijn situatie paste en heeft me super in de watten gelegd, Exactly what I needed! Heb gelijk een vervolg afspraak ingepland. Wat een lieverd!
alanis
29 juni 2020
Hele nette salon, erg vriendelijk ontvangen en ik heb nog nooit zo een goed verzorgde gellak manicure gehad. De nagelstyliste, een hele vriendelijke dame, is zeer vakkundig, nauwkeurig en talentvol. Ik kom hier zeker terug!
Selina
27 juni 2020
Ik laat vaak mijn wenkbrauwen epileren en verven en ben daar zeer tevreden over! Ze zijn zeer hygiënisch en werken secuur.
Vicki
26 juni 2020
It\'s always a pleasure to visit Byderma – the staff are so lovely and the treatments are always to such a high standard. I was happy to visit the salon after they reopened and the hygiene standards were very high and responded well to the COVID situation.
Ollesya
26 juni 2020
It was a great experience. Friendly personnel and good service. Highly recommended!
Lieke
25 juni 2020
Mooie salon, vriendelijke en kundige mensen. Ik kom hier zeker nog eens terug!
Sabine
25 juni 2020
Top
Jaqueline
22 juni 2020
Uitstekende service, zeer vriendelijk en attent. Een aanrader!!
Cindy
22 juni 2020
Muy buena atención, regresaré.
Sonya
21 juni 2020
Geweldige sfeer en een fantastisch team van professionals. Ze maken me heel blij. Je moet ook de nieuwe diodelaser proberen, fantastisch resultaat❤️.
Joke
17 juni 2020
Gezellige salon met super vriendelijke mensen. Prima behandeling met goede producten.
Karen
17 juni 2020
Een van de weinige salons waar je altijd gemeend hartelijk wordt ontvangen en behandeld. Inclusief oprecht goede raad en altijd bereid tot dat beetje extra. Superadresje!
Machelina
17 juni 2020
Great as ever!
Carolijn
17 juni 2020
Ga hier zeker naar toe, super vriendelijk zijn ze er. Je voelt je er welkom. En er hangt een hele relexte en ontspannen sfeer.. En Fatima ja dat is echt een TOPPERTJE 🤩
Noepie
17 juni 2020
Je wordt zo warm ontvangen en dit zet de gehele behandeling voort. Het was echt genieten.
Chanel
17 juni 2020
Ik wist niet wat ik met mijn nagels aan moest, maar ben ontzettend goed geïnformeerd. Ook hebben ze de tijd genomen, dus geen afgeraffeld werk. Het eindresultaat is echt prachtig! Ik heb gelijk een afspraak gemaakt voor de volgende maand. Een absolute aanrader!!!
Margot
17 juni 2020
Een absulute aanrader, een bezoek aan deze beautysalon. Facials, veet and more, all very good.
Hana
17 juni 2020
Heel erg tevreden over de powergel nagels
Joyce
15 juni 2020
Mijn eerste bezoek aan de salon. Mijn wenkbrauwen zijn geverfd met henna en zien er super uit! Heel vriendelijk geholpen, goed advies gekregen en mijn wenkbrauwen zijn deskundig geverfd. Ik kom zeker terug!
Vicky
15 juni 2020
The best beauty salon in Voorburg. All staff is very kind and helpful and very well equipped. Love this place!
Else
15 juni 2020
Fijne behandeling, de dame heeft verstand van zake!
Diana
15 juni 2020
Fijne mensen, zeer kundig ik voelde me erg op mijn gemak
Hana
15 juni 2020
Heel fijn
Micheal
15 juni 2020
Een warm welkom en een heerlijke behandeling gehad!
Sanne
15 juni 2020
Een bezoek aan deze salon vraagt meteen om meerdere behandelingen; van nagels tot huidverzorging en PMU; ze hebben alles in-house. Een bezoek aan ByDerma is altijd een momentje van rust in een mooie salon waar service zeer belangrijk is.
Anneke
15 juni 2020
Fijne ervaring!
Carlolien
15 juni 2020
Ontzettend fijne zaak. Nemen alle tijd voor en iedereen is super aardig
Renee
15 juni 2020
Je komt herboren terug naar huis. Het is een verwen moment voor jezelf.
Sandria
15 juni 2020
Heerlijke massage gehad. Tanja weet wat ze doet.
an
15 juni 2020
Altijd goed, en gezellig.
Ilse
15 juni 2020
Ik had geen laser overigens maar elektrisch ontharen. Er kan hier binnenkort wel laser. Ik ben erg tevreden over de professionaliteit, laagdrempeligheid en vriendelijkheid van deze salon, Alles prima!
Lisa
15 juni 2020
Heel fijnnn
Maxime
15 juni 2020
De eerste keer dat ik gellak heb, bevalt super! Ziet er heel goed uit en voelt ook stevig aan; ik denk dat hier zeker geen krasjes op komen de komende 2 weken
A
15 juni 2020
Weet de kennis van de producten die ze verkoopt. Ze is zeer deskundig. Kom er graag,zijn erg aardig.
Anoniem
15 juni 2020
Goed gedaan voor een goede prijs. Elke keer weer perfect geharste en gekleurde wenkbrauwen
Charné
15 juni 2020
Desi was very professional. I\'ve been to Byderma many times for a wax and I will keep returning 🙂
Saar
15 juni 2020
Hele vriendelijke dames, massuese erg vriendelijk en kwam nog met handige adviezen. Zeker een aanrader
Joyce
15 juni 2020
Wederom een zeer prettige ervaring, de behandeling en de klantvriendelijkheid
Diana
15 juni 2020
Zoals altijd weer zeer tevreden, vriendelijk en heel precies in haar werk.
Marthe
15 juni 2020
Zeer tevreden
Felice
15 juni 2020
Ik ben een beetje sceptisch altijd, maar ik zie na twee behandelingen al resultaat! Ik ben helemaal blij
Kalina
15 juni 2020
Een aanrader! Zeer tevreden 🙂
Sabine
15 juni 2020
Top
daisy
15 juni 2020
uitstekend
Betty
15 juni 2020
Geweldige meiden! Hebben mijn nagels weer hersteld. Bedankt
Carlijn
28 mei 2020
Laatst mijn derde Laserbehandeling gehad (ontharen). Ik ben ontzettend tevreden. Mijn haren zijn al zo goed als weg!! Bedankt Adriana
Vera
3 maart 2020
Top salon! Uitstekende behandelingen en snelle service.
Michelle
29 januari 2019
Ik heb mijn wimpers en wenkbrauwen laten verven. Wenkbrauwen zien er echt super uit en wimpers ook, alleen last gehad van een branderige huid tijdens de behandeling maar hier werd goed voor gezorgd!
Burdy Smits
12 februari 2019
Wereld salon lieve mensen, schoon en voiral op de persoon gericht. Dat is het allerbelangrijkste echte interesse in de persoon die de behandeling ondergaat. Ik schrijf dit ook namens mijn moeder, die is zo blij met de pedicure behandeling. TOPPERS.
oke Meijer
5 maart 2019
Bijzonder fijne salon, breed aanbod van behandelingen en met zeer vriendelijk en vakbekwaam personeel. Waar ik gebruik van heb gemaakt, geef ik 5 sterren. Deze salon is een aanrader!
Machelina
28 mei 2019
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Medewerkers zijn zeer kundig en vriendelijk. Zeer schoon. Wordt goed op afspraak gewerkt (geen wachttijd). Ik kan deze salon zondermeer aanraden!
Esmée
18 juni 2019
Super tevreden over mijn henna brows, het zit er na 4 weken nog steeds op.
Mascha
30 juni 2019
Super fijne en mooie salon, met super lieve mensen en top behandelingen en producten. Voor ieder wat wils. Kom hier graag, altijd super treveden. Echte aanrader!!
Renee
22 augustus 2019
Het is fantastisch!!!!
Jennifer
25 oktober 2019
Super bedrijf! Erg blij met mijn wenkbrauwen
Renee
29 december 2018
Je voelt je altijd herboren.
Boek nu uw afspraak eenvoudig online! Boek nu