Massages en lichaamsbehandelingen

Massages en lichaamsbehandelingen zijn belangrijk voor het reduceren van stress (en chronische spierklachten). Bij Byderma kunt u terecht voor verschillende massages, zoals ontspannen massages, sportmassages. Qua lichaamsbehandelingen zijn ook verschillende behandelingen mogelijk, zoals een hanakasumi behandeling en een anti-cellulitis behandeling. U heeft dus genoeg keus voor massages en lichaamsbehandelingen in onze salon.

Massages en lichaamsbehandelingen

Ontspanningsmassage

Bent u toe aan een energie boost? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ontdek de zachte ontspanningsmassage waarbij de spieren en het onderhuidse bindweefsel wordt gemasseerd met heerlijke natuurlijke oliën. Trakteer uzelf met een heerlijk cadeau waarbij de bloedcirculatie, spierherstel en mentale weerbaarheid worden verbeterd. De druk kan tijdens de behandeling naar persoonlijke wens worden aangepast.

 

Sportmassage

De sportmassage is een doelgerichte massage op de bloedcirculatie van de spieren en spierklachten. De massage zorgt ervoor dat afvalstoffen en melkzuur beter kunnen worden afgevoerd waardoor spierherstel wordt bevorderd en blessures worden voorkomen.  Vooraf aan de massage worden alle klachten nauwkeurig besproken met de specialist. De sportmassage is ook geschikt voor klachten door langdurige blootstelling aan overbelasting, stress en een verkeerde houding.

 

Lymfemassage

Manuele lymfedrainage (MLD) is een zachte, ritmisch uitgevoerde massagetechniek op de huid en het onderhuidse bindweefsel. Door milde rek op de huid te geven opent het netwerk van lymfevaatjes zich waardoor vocht en afvalstoffen versneld worden afgevoerd.

De bewegingen van de masseur langs je meridianen stimuleren de beweging van lymfe naar de klieren. De lymfeklieren die op deze manier gestimuleerd worden tijdens de massage zitten in de hals, de oksels, liezen en buikholte.

Hierbij worden de middelste gebieden gedraineerd. Dit is om de lymfebanen niet te blokkeren

De lymfemassage is essentieel voor een goede gezondheid. Het kan in belangrijke mate bijdragen aan het goed functioneren van het lymfesysteem. Dit lymfevat reflectoir kan per etmaal wel 2 tot 24 liter transporteren. Andere voordelen van deze massage zijn: Betere doorbloeding, betere afvoer van afvalstoffen, vermindering van cellulitis, ontspannende werking.  

 

Sothys Hanakasumi behandeling

Een Sensoriële reis met kersenbloesem en lotus. Een lichaamsbehandeling van 75 min geïnspireerd door het Japanse bad ritueel. Een tweeledige mechanische en enzymatische peeling, gevolg door een ontspannende lichaams- en voetmassage met karitéboter.

 

Reflextherapie (voeten + nek)

De reflextherapie massage zorgt ervoor dat zelfherstellende vermogen van het lichaam wordt aangesproken en gestimuleerd. Tijdens de massage worden reflexpunten in het lichaam behandeld die corresponderen met alle orgaansystemen, klieren, spieren en gewrichten in het lichaam

Voordelen van de reflextherapie zijn: Totale ontspanning, Het zenuwstelsel wordt gestimuleerd waardoor de pijnbanen in het lichaam worden onderbroken. De bloed- en energie circulatie wordt verbeterd.

 

Energetische Shiatsu massage

Shiatsu is een manuele behandelmethode voor preventieve gezondheidszorg die verschillende energieën van het hele lichaam in evenwicht brengt en zo de vitaliteit bevordert, vermoeidheid verlicht en de natuurlijke zelfhelende kracht stimuleert. Enerzijds kan de Shiatsu behandeling een sterke preventieve werking hebben en is zeer ontspannend en weldadig om te ondergaan. Anderzijds kunnen met Shiatsu therapie veel klachten worden behandeld.

 

Chakra behandeling massage

In de ideale situatie zijn alle chakra’s in balans. Echter zijn ze in de meeste gevallen verstoord door bijvoorbeeld stress, emoties, vermoeidheid of lichamelijke klachten. Wat is een Chakra? Een Chakra is een draaikolk in het lichaam waarbij verschillende niveaus van bewustzijn elkaar kruisen. De Chakra’s liggen langs de ruggengraat en verbinden het lichaam en de geest. Deze behandeling is dermate geschikt bij: Hoofdpijn, algehele malaise(niet goed voelen met vage klachten), onzekerheid, problemen met emoties, innerlijke rust, hoog gevoeligheid, onrust, vermoeidheid en disbalans.

 

Dornmethode behandeling

Bij de Dornmethode behandeling worden de houding, de bewegingen en de gewrichten met specifieke bewegingen onderzocht. Wanneer iemand door een ongeval ongewone arbeid of psychische factoren, niet meer in staat is op zijn eigen manier te bewegingen, kunnen er klachten in het lichaam ontstaan. Niet altijd ontstaan de klachten op plekken waar de oorzaak plaatsneemt. Door het bewegen in de gewrichten wordt getracht de gewrichten weer naar optimaal te laten functioneren.  Deze behandeling is geschikt voor bijvoorbeeld gewrichtsblokkades, scheve wervels en wervelkolom, bekkenscheefstand

Ervaar onze passie voor jouw huid

Maak kennis met ons team en laat je adviseren door onze experts

Behandelingen op maat

De gezichtsbehandeling worden gepersonaliseerd aan de hand van een huidanalyse vooraf.

Hoogwaardige producten

Door constant onderzoek en innovatie op het gebied van ingrediënten en technologieën garanderen wij producten van de hoogste kwaliteit.

Uitstekende Service

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn van maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar. Buiten onze werktijden is het mogelijk om een afspraak online te boeken of via onze WhatsApp functie.

Gratis parkeren

Door onze uitstekende locatie in hartje Voorburg is er de mogelijkheid om gratis te parkeren.

Boek nu uw afspraak eenvoudig online! Boek nu