ByBody Reshaping

Cellulite, het onderwerp van de dag. Overal online zie je mensen hun lichaam’s “imperfecties” omarmen. Wat wij natuurlijk geweldig vinden! Toch zijn wij er enorm van bewust dat het niet voor iedereen zo gemakkelijk gaat! Natuurlijk kan niet alles geheel verholpen worden, maar wij hebben de techniek in huis om jou beter in je lijf te laten zitten! Of beter gezegd, jouw lijf beter om jou te laten zitten. Nu zal je wel denken, weer zo’n sterk verhaal. Daarom leggen wij het graag eerst aan je uit.

Cellulite & Cellulitis er is een verschil!

Cellulite en cellulitis worden vaak door elkaar gehaald of juist gezien als een en hetzelfde. Met cellulite (sinaasappelhuid) wordt een bobbelige structuur in de huid en het onderhuidse bindweefsel bedoeld. Cellulitis is een bacteriële infectie van het bindweefsel.

Cellulite kan door meer dan 25 verschillende situaties onze sinaasappelshuid veroorzaken. Wat eigenlijk allemaal gewoon te maken heeft met de manifestatie van veranderingen die plaatsvinden in onze huid. Over het algemeen ontstaat cellulite wanneer het aantal vetcellen in het onderhuidse bindweefsel groeit, dit veroorzaakt een vernauwing in de bloedvaten. Door een slechte bloedcirculatie en een verstoorde vochtafvoer kunnen vet, vocht en afvalstoffen steeds minder makkelijk worden afgevoerd en blijven dan in de huid zitten. Ook de verminderde soepelheid van de collageenvezels rondom de adipocyten speelt een grote rol bij het ontstaan van cellulite. Adipocyten zijn cellen met een hoge hoeveelheid vetcellen waar een overschot aan energie wordt opgeslagen.

Deze dingen kunnen ontstaan door verschillende situaties zoals;

  • Ouderdom. Naarmate we ouder worden wordt de huid slapper
  • Hormonen (voornamelijk oestrogeen).
  • Erfelijke aanleg; wanneer familie leden er last van hebben is de kans daar dat jij dit ook krijgt.
  • Overgewicht
  • Ongezonde leefstijl. Dieet hoog aan vet, te veel zout, te weinig vitaminen en vezels, maar ook te weinig lichaamsbeweging.

De Endosphères methode helpt de huid zichzelf opnieuw samen te stellen door eerst de spier en daarna het weefsel te stimuleren en dan vervolgens het uitvoeren van een gelokaliseerd wederopbouw van de huid en weefsel op de verschillende gebieden.

Hoe werkt de Endosphere therapy

De Endosphere is de nieuwste innovatie voor mechanische bindweefselmassage gecombineerd met de kracht van de samendrukkende microvibratie.

De Endosphere methode richt zich op verschillende factoren die invloed hebben op de vorming van oneffenheden in de huid.

  • Pijnstillend 

Dankzij het drainerend effect van Endosphères Therapie, er is een snelle resorptie (opname van weefsel en cellen in de bloedomloop) door het lymfestelsel, van giftig en ontsteking stimulerende stoffen, wat zorgt voor een snelle afname van de huidige ontsteking en pijn. De pijnstillende werking van deze methode heeft tijdens verschillende testen een duidelijke vermindering van de tederheid laten zien van celluliteweefsels na behandeling.

  • Drainerend 

De typische beweging van de bollen die in tegengestelde richting aan die van het handstuk en de specifieke implementatie van de behandeling, stellen ons in staat om de activiteit te intensiveren van de activiteit van het lymfestelsel. Het produceren van een pompende actie met de progressieve verplaatsing van de vloeistoffen in en onder de huid. Hiermee herstel je het Starling Equilibrium, dat verantwoordelijk is voor het handhaven van homeostase in de bloedvaten en de extracellulaire matrix. Dit alles zorgt voor een diepe lymfedrainage, die overtollige vloeistoffen elimineert en hierbij meehelpt aan een prachtige huid.

  • Bloedvaten

De “Endosphères” methode stelt ons in staat om de hydrostatische druk van bepaalde bloed vaten om te keren, dit heeft effect op het metabolische en hemodynamische uitwisseling mechanisme. Simpel gezegd, dit zorgt ervoor dat de toevoer van zuurstof verbeterd en een verbetering van de microcirculatie van bloedvaten. Hierdoor worden gifstoffen en andere ongewensten stoffen actief afgevoerd en zal dit een bevorderlijk effect hebben op je huid.

  • Reshaping

Het reshaping van het silhouet kan dankzij de synergie tussen mechanische trillingen en lage frequentie trillingen, die microcompressie veroorzaken die vetophopingen dergelijke afbreken maar ook minder worden gemaakt. Hierdoor zal er een reshaping plaatsvinden in je silhouet.

  • Verstevigend en ontspannend

Al het bovenstaande helpt ons lichaam om binnen no-time resultaten te zien en voelen.  Op lange termijn zullen de resultaten versterken, voornamelijk op de belangrijkste spiergroepen (dorsaal, lumbaal, billen). Dit komt vooral door het effect op de bloedvaten die de opname van zuurstof verbetert en ook de voedingstoffen. Hierdoor zullen de huid en de spieren sterker zijn en sneller ontspannen.

Na al een aantal sessies zal je een wereld van verschil zien en voelen! Al na de eerste behandeling zijn er al zeker resultaten waar te nemen in je lichaamscontour en huidstructuur. Wil jij ontdekken wat 1 sessie al wel niet voor jou kan doen? Boek direct een Demo behandeling. Bij afname van een kuur ontvangt u de demo behandeling cadeau. Byderma Beautycenter werkt met de AK sensor, de aller nieuwste versie van de Endosphere Therapy

Ervaar onze passie voor jouw huid

Maak kennis met ons team en laat je adviseren door onze experts

Behandelingen op maat

De gezichtsbehandeling worden gepersonaliseerd aan de hand van een huidanalyse vooraf.

Hoogwaardige producten

Door constant onderzoek en innovatie op het gebied van ingrediënten en technologieën garanderen wij producten van de hoogste kwaliteit.

Uitstekende Service

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn van maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar. Buiten onze werktijden is het mogelijk om een afspraak online te boeken of via onze WhatsApp functie.

Gratis parkeren

Door onze uitstekende locatie in hartje Voorburg is er de mogelijkheid om gratis te parkeren.