AlissiMed micro needling therapie

De micro needling behandeling wordt ingezet om aanmaak van collageen en elastine in de huid te bevorderen. Door deze behandeling wordt de natuurlijke celvernieuwing van de huid gestimuleerd.

Hierdoor kunnen de volgende resultaten behaald worden: zichtbare vermindering van (acne) littekens, vocht wallen, fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken (hyperpigmentatie). De contouren van het gezicht worden tijdens de behandeling flink verstevigd.

Micro-needling is een methode waarbij vibrerend microscopisch kleine kanaaltjes in de huid gemaakt worden. Hierdoor komen huideigen groeifactoren vrij die de aanmaak van collageen, fibroblasten en elastine (bindweefsel) stimuleren. De huid wordt hierdoor egaler, voller, gladder, weerbaarder en steviger.

Daag uw huid uit om zich op een natuurlijke manier te herstellen. Het is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verfraaien zonder de bovenste huidlaag te beschadigen.

Ervaar onze passie voor jouw huid

Maak kennis met ons team en laat je adviseren door onze experts

Behandelingen op maat

De gezichtsbehandeling worden gepersonaliseerd aan de hand van een huidanalyse vooraf.

Hoogwaardige producten

Door constant onderzoek en innovatie op het gebied van ingrediënten en technologieën garanderen wij producten van de hoogste kwaliteit.

Uitstekende Service

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn van maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar. Buiten onze werktijden is het mogelijk om een afspraak online te boeken of via onze WhatsApp functie.

Gratis parkeren

Door onze uitstekende locatie in hartje Voorburg is er de mogelijkheid om gratis te parkeren.