Wimperextensions

Wimperextensions geven uw gezicht meer uitstraling. Het heeft een nog mooier effect dan de mooiste mascara. Wimperextensions zijn verlengstukken voor uw huidige wimpers, welke de oogopslag laten stralen. Byderma werkt met zijde zachte wimperextensions die erg licht van gewicht zijn. Naast het zorgen voor een stralende oogopslag zitten onze wimperextensions ook comfortabel op het oog. Wij bieden twee verschillende methodes om wimperextensions aan te brengen; Russian volume en One-by-One.

One-by-One wimperextensions

One-by-One wimperextensions worden gebruikt bij de traditionele methode om extensions te plaatsen. Op elke natuurlijke haar wordt een extension geplaats waardoor er een natuurlijke look gecreëerd wordt. Afhankelijk van de eigen wimpers en uw wensen wordt er een keus gemaakt uit verschillende diktes en lengtes waarbij de wimperextensions op maat worden gemaakt.

Russian Volume wimperextensions

Russian Volume wimperextensions geven uw ogen een volle look. De wimperextensions die wij tijdens de Russian Volume behandeling gebruiken zijn extra dun, waardoor ze gewichtloos aanvoelen. Hierdoor kunnen er in tegenstelling tot de one-by-one methode meerdere wimperextensions op één natuurlijke wimperhaar worden geplaatst. Met Russian Volume wimperextensions kunnen er wel drie tot zes wimperextensions op ieder natuurlijk wimperhaartje worden geplaatst. U krijgt zo een heel mooi ‘waaier-effect’ waarmee u mooie volume creëert. Russian Volume staat daarom ook wel bekend als 3D tot 6D wimperextensions. Omdat deze vorm van wimperextensions u een volle look geeft, is Russian Volume erg populair bij mensen die van nature weinig wimpers hebben. Met Russian Volume wimperextensions van Byderma is dat verleden tijd en kan iedereen stralen met een mooie, volle look.

Tips voor de nabehandeling van Russian Volume wimperextensions

Om uw wimperextensions zo lang mogelijk mooi te houden, geven wij u na de behandeling tips en tricks mee. U wilt er immers zo lang mogelijk plezier van hebben. Tips die wij u onder andere zullen geven zijn:

Houd uw wimperextensions droog

We adviseren u om uw wimperextensions minimaal twee uur na de behandeling droog te houden en niet te douchen, te sporten, te zwemmen of naar de sauna te gaan.

Houd uw wimperextensions schoon

Om uw wimperextensions schoon te houden adviseren wij u om ze om de dag schoon te maken met een speciale schoonmaak foam die specifiek voor wimperextensions ontwikkeld is. De lichtgewicht schuimende formule helpt onzuiverheden te verwijderen vanuit de basis van de wimpers. In onze foam zitten peptide en befaamde pomoderie appelstamcellen extract wat een snellere celvernieuwing stimuleert. Daarnaast zal de foam natuurlijk oliën die de huid produceert op de oogleden verwijderen, waardoor de levensduur van de extensions wordt verlengt.

Gebruik de juiste make-up

Het is belangrijk dat u uw oogmake-up zorgvuldig selecteert. De make-up mag absoluut geen oliën bevatten. In de salon wordt uitgebreid advies gegeven welke producten geschikt zijn.

Gebruik geen krultang

De wimperextensions zijn al gekruld van zichzelf. Het is niet de bedoeling dat u een krultang gebruikt om ze nog meer te krullen. Hierdoor wordt er aan de wimperextensions getrokken en laten ze eerder los.

Kam de wimpers dagelijks

Om een optimaal resultaat te behouden adviseren wij u om de wimperextensions dagelijks te kammen met een speciale borstel die u meekrijgt van onze specialiste.

Slaap op een satijnen kussensloop

Satijnen kussenslopen vermijden wrijving met de wimperextensions. Hierdoor doen ze minder schade op dan wanneer u op een andere stof slaapt.

Het topmerk Misencil

Voor de Russian Volume en de One-By-One wimperextensions maken wij gebruik van het wereldwijd bekende topmerk Misencil. Onder hun bezielende leiding met kwaliteit, veiligheid en hygiëne als de belangrijkste speerpunten, heeft Misencil zich ontwikkeld tot de nieuwe wereldwijze kwaliteitsstandaard voor wimperextensions. De verzorgingsproducten van Misencil bevatten stamcellen van appels. Deze nanotechnologie bevordert de groei van de celstructuur van zowel de natuurlijke wimpers als ook de huid en dit voelt u meteen.

Gecertificeerd Micensil partners

Byderma is gecertificeerd Misencil partner. Dit houdt in dat Byderma voldoet aan alle strenge hygiëne- en veiligheidsgoedkeuringen door de EU, USA, (FDA) en Canada.

De voordelen van Misencil

  • De wimperextensions zijn praktisch gewichtloos
  • De wimperextensions zijn gemaakt van hoogwaardige polyester en zijde
  • De wimperextensions voldoen aan alle strenge hygiëne & veiligheid goedkeuringen van de EU en USA
  • De wimperextensions zijn niet op dieren getest
  • De wimperextensions zijn hypoallergeen
  • De lijm is parabeenvrij
  • De lijm is de enige lijm wereldwijd die al na 2 uur waterproef is
  • De producten van Misencil verzorgen de natuurlijke wimpers
  • De producten van Misencil beschermen de essentiële cellen van de huid en verhogen de regeneratie van de huidcellen

Ervaar onze passie voor jouw huid

Maak kennis met ons team en laat je adviseren door onze experts

Behandelingen op maat

De gezichtsbehandeling worden gepersonaliseerd aan de hand van een huidanalyse vooraf.

Hoogwaardige producten

Door constant onderzoek en innovatie op het gebied van ingrediënten en technologieën garanderen wij producten van de hoogste kwaliteit.

Uitstekende Service

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn van maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar. Buiten onze werktijden is het mogelijk om een afspraak online te boeken of via onze WhatsApp functie.

Gratis parkeren

Door onze uitstekende locatie in hartje Voorburg is er de mogelijkheid om gratis te parkeren.

Boek nu uw afspraak eenvoudig online! Boek nu